Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Compressiekousen

Wij bieden wij nu ook Sockwell kousen en sokken aan.
Sockwell is een Amerikaans merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De collectie kousen en sokken zijn unieke wonderen van breitechniek, opgebouwd uit hoogwaardige garens van bamboe, merino- en alcapawol. Sockwell heeft een eigen stijl ontwikkeld van frisse hippe en tijdloze designs. Van de Sockwell collectie hebben wij 3 typen in ons assortiment opgenomen:

1. Gematigde compressie kousen. Deze comfortkousen met compressie voorkomen vermoeide en opgezette voeten en benen.  Ideaal tijdens langen vluchten en autoritten. Daarnaast zijn ze naadloos, antibacterieel en voorkomen zweetvoeten.

2. Diabetici sokken. De sokken bestaan uit dezelfde unieke combinatie van merinowol en bamboe. Ze zijn naadloos en antibacterieel en voorkomen zweetvoeten. De wol is daarnaast van het fijnste materiaal en dat betekent dat de wol niet kriebelt, omdat de huid de wolvezel niet kan voelen. De boord van de sokken is los gebreid zodat het niet kan knellen. Bij de afwikkeling van de voet is de sok wat dunner gebreid en deze bevat een heerlijk comfort voetbed. De sokken helpen drukplekken voorkomen.

3. Hielspoor sokken. Pijn onder de hiel van de voet is een veel voorkomende klacht.  Sockwell heeft  daarvoor  ingenieus gebreide sokken ontwikkeld. Deze sokken bestaan ook uit de combinatie van merinowol en bamboe en hebben een lichte compressie om de hiel en achillespees. Ze verlichten de pijn en helpen bij het herstel van de ontsteking.

Home De Kaplaars Aalten